Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii români au adus tocmai din Stockholm un bistrițean dublu condamnat pentru evaziune fiscală

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bistrițean condamnat pentru evaziune fiscală de Tribunalul Bistrița-Năsăud a fost extrădat de Suedia și adus în țară de la Stockolm de polițiștii români de la Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, anunță un comunicat al IPJ.

Acțiunea de aducere în țară a bistrițeanului de 53 de ani a avut loc săptămâna trecută ca urmare a  colaborării polițiștilor din cadrul Centrului de Cooperare cu autoritățile din Suedia. Bistrițeanul era  urmărit la nivel internațional, după ce a fost condamnat la închisoare de Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și evaziune fiscală. Polițiștii români s-au deplasat la Stockholm și l-au adus cu un avion în România de unde l-au condus direct la un penitenciar din apropierea capitalei.

Bistrițeanul extrădat avea două condamnări, una din anul 2019 la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de delapidare, iar o alta recentă, din  iunie 2020, când judecătorii i-au stabilit o pedeapsă de  7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Sursa foto:Click.ro

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu