Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL Bistrița-Năsăud despre cazul Ogâgău: ” Ne delimităm categoric de comportamentul lui. Nu mai este membrul Partidului Național Liberal”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Reacție oficială a PNL Bistrița-Năsăud după scandalul generat de apariția unor înregistrari private cu primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, surprins în timp ce-si umilea fiica de 10 ani, episod petrecut cu multe luni în urmă.

PNL se delimitează de comportamnetul violent al primarului și preciizează  că Traian Ogâgău nu mai este membru de partid și nici  nu candidează din partea Partidului Național Liberal ” Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil  la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”.

Liberalii spun și că nu acceptă să fie asociațicu violența de orice tip și în niciun caz cu cea îndreptată îpotriva copiilor sau a familiei: ”Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică.” precizează comunicatul de presă al PNL.

Fostul primar liberal din Sângeorz Băi este în centrul unui scandal mediatic declanșat după ce un post de televiziune național Antena 3 a difuzat imagini cu fiica cea mică a lui Traian Ogâgău cu fața la perete, umilită și pusă să repete de tatăl său tot felul de cuvinte drept pedeapsă. Potrivit unei informări transmise de IPJ Bistrița-Năsăud, care s-a autosesizat în acest caz, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, ”în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.”.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

 1. În spațiul contaminat,
  Pe gâgă l-au terminat.
  Știți bine terminatorul,
  Pesede Pro Sucitorul,
  Cel cu poalele pe cap
  Că pe el nu mai încap.
  Bun tovarăș, muncitor,
  Mai nou box operator,
  Sucitorul în Sângeorz,
  Face orice pentru orz.
  Gâgă, curajos la start,
  Acum are nasul spart,
  Ca să afle tot poporul:
  Nu te pui cu Sucitorul.

Lasă un comentariu