Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Emil Boc: ”Ioan Turc este omul de care Bistrița are nevoie astăzi”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Emil Boc, primarul Clujului și-a anunțat susținerea pentru candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc, într-un video postat pe pagina candidatului
Boc spune că Turc este omul de care Bistrița are nevoie:

Ioan Turc scrie că-l onorează susținerea primarului care a făcut din Cluj definiția performanței în administrație: ”În 2004, când Emil Boc preluase pentru întâia oară Primăria Cluj-Napoca, orașul vecin era într-un regres administrativ vizibil, după mandatele de primar ale lui Gheorghe Funar. Astăzi, Clujul este definiția performanței în administrație, cu o dezvoltare durabilă avansată.
Mă onorează susținerea lui Emil Boc și, cu siguranță, un parteneriat între Cluj și Bistrița va fi, în primul rând, în avantajul bistrițenilor.#SePoate la Cluj, #SePoate și la Bistrița!” mai scrie Ioan Turc.
Articol electoral realizat la  comanda Partidului Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud,  de Simedia Grup SRL, cod  mandatar financiar: 21200012)
Share.

Un comentariu

  1. Domnule Emil Boc:
    İată în sfârşit, un candidat care îşi doreşte să-l votăm ca Primar al Bistriţei, fără ca noi votanţii să cunoaştem unele DATE ELEMENTARE despre el, ca de exemplu:
    * Ce studii are? Undea absolvit şcoala generală? Dar şcoala profesională? Dar (eventual) liceul? Care a fost primul loc de muncă şi pe ce funcţie a fost angajat? Care a fost activitatea sa profesională (ce funcţii a ocupat ?) dela prima angajare şi până azi? Care este MESERIA sa DE BAZĂ (nu Ocupaţia-!!!) înscrisă în Cartea demuncă?
    La ce vârstă a absolvit liceul? Câţi ani avea când a terminat vreo Facultate !!!???
    *Poate află cineva (poate chiar Presa Liberă) şi ne informează şi pe noi, poporul votant. Sau… nu ? Mulţumim anticipat

Lasă un comentariu