Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha, la BEX TV: ”Moldovan și-a angajat fratele director general la Aquabis si n-a aflat nimeni până după așa zisul concurs”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha a vorbit la Bex TV vineri seara despre nevoia de a readuce transparența în Consiliul Județean și în instituțiile și societățile din subordine.

Dolha a exemplificat cu cazul fratelui președintelui Consiliului Județean, Macarie Moldovan, angajat în 2019 într-o funcție special creată pentru el, de director general adjunct la Aquabis, compania la care Consiliul este actionar majoritar cu 90%, după un concurs bine ascuns de ochii publicului și spune că asemenea situații nu mai pot fi tolerate. Iar cazul  e departe de a fi singular, în condițiile în care atât în consiliul de administrație de la Aquabis cat si de al LDP, angajații apropiați presedintelui sunt plătiți si ca membrii ai Consiiilor de administrație, fără nicio pregatire de specialitate. Iar exemplele pot continua

Dolha a spus că e nevoie de un proiect amplu de transparentizare a activității Consiliului Județean si din instituțiile din subordine, cu crearea unor mecanisme care sa nu mai permită nepotismul și clientelismul si că va fi una din primele demersuri care le va face din funcția de președinte, după un audit general al instituției.

Emisiune electorală realizată la  comanda Partidului Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud,  de Simedia Grup SRL, cod  mandatar financiar: 21200012)

Share.

Lasă un comentariu