Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Descoperiți omul Stelian Dolha: Ce spune soția candidatului liberal, un cunoscut medic gastroenterolog despre pasiunea cu care face politică soțul ei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Jumătate din inima familiei Dolha vindecă oameni, cealaltă jumătate luptă pentru a “vindeca”, pentru a îndrepta sistemele corupte la nivel de județ în slujba cetățenilor” este mesajul cu care este prezentat filmul  despre omul Stelian Dolha, în care soția acestuia Florina Dolha, un cunoscut medic gastroenterolog din Bistrița  vorbește despre implicarea în politică a soțului ei dar si despre energia și pasiunea pe care acesta le pune în campaniile politice.
Florina Dolha spune că inițial nu a fost încântată de implicarea acestuia în politică, pornind de la reticenta cu care sunt priviți oamenii politici, dar și de la proverbul românesc că nu se face primavară cu o floare, însă că pasiunea cu care sotul ei s-a implicat, ardoarea cu care se luptă pentru fiecare cauză atât în viața publică cât si în demnitățile publice, au făcut-o să-și schimbe optica. Doctorița marturisește într-un videoclip postat pe pagina sa de facebook că a ajuns la concluzia, urmărind evoluția politică și prestația în demnitățile publice ale soțului ei că și cu o singură floare se poate face primavară și i-a îndemnat pe alegători  să-l voteze.
Stelian Dolha a fost pe rând consilier local într-o comună de lângă Beclean, apoi vicepresedinte al Consiliului Judetean in 2012, deputat PNL în legislatura 2012-2016, iar din 2019 până în august, când a cerut Guvernului să-l elibereze din funcție  a fost prefectul judetului Bistrița-Năsăud. În plan politic a fost vicepresedinte al PNL până în 2012, apoi presedinte al PNL Bistrița-Năsăud și apoi copresedintejudetean până în 2017 după fuziunea cu PDL. Din 2018 a fost prim-vicepresedinte judetean al PNL până la numirea în funcția de prefect. Cea mai înaltă funcție ocupată de Dolha în partid  afost cea de vicepresedinte național în perioada 2014-2016. Dolha este absolvent al unei facultăți de antropologie-filozofie, însă a lucrat, cu exceptia perioadelor cand a ocupat demnitati publice doar în mediu privat, ca antreprenor.

Share.

About Author

Lasă un comentariu