Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mitingul PNL cu Rareș Bogdan pe Pietonalul Bistriței încheie campania electorală pentru PNL : ”nu rămâneți în afara autostrăzii dezvoltării” le-a transmis bistrițenilor europarlamentarul liberal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PNL Bistrița-Năsăud și-a încheiat oficial campania electorală vineri seara cu o întâlnire cu alegatorii din Bistrița în care cap de afiș au fost europarlamentarul Rares Bogdan, presedintele judetean Ioan Turc ,candidatul la Primăria Bistrita, Stelian Dolha, candidatul la președinția Consiliului Judetean și deputatul  Robert Sighiartau, secretarul general al PNL.

Rares Bogdan le-a transmis alegătorilor din județul Bistrița-Năsăud că nu pot rămâne în afara trendului general în care  judetele și marile municipii au conduceri de dreapta: ” De ce  sa tii judetul Bistrita-Nasaud si Bistrita, Becleanul si Năsăudul în afara guvernării? ..Dvs vă rămâne de făcut un singur lucru: să nu rămâneți în afara hărții guvernării.

Ridicați Bistrița și Bistrița-Năsăud și nu lăsați să pară o pată pe obrazul Transilvaniei din cauza acestor oameni care își bat joc de banii europeni, care își bat joc de cetățeni, de urbele și județele pe care le conduc. S-a trezit Moldova, Marian Oprișan cel mai toxic baron va fi dat afară de liberalul nostru, vom câștiga Iași, Galați, Bacău. E anormal să nu câștigăm Bistrița și Bistrița-Năsăud  Numărul județelor galbene va fi mai mare decât al celor roșii. Valul schimbării e uriaș și trebuie să cuprindă și Bistrița. E absolut normal să ne batem și să eliberăm Bistrița alături de USR și PLUS”

Să stiti ca sunt trei judete in România care plânge după părinți si copii. Pe locul trei e Biistrita-Năsăud BN cu toate comunele sale si cu oraselele depopulate. Am fost cu Robert Sighiartău în Franța și Italia în campania de la europarlamentare  si ne-am întalnit cu sute si mii de ii de bistriteni, care ne-au spus:  faceti ceva sa venim acasa. Pentru ca ne e dor, ne e dor de biserica de acasa, de copii, de parinti. ..Am convingerea ca vom avea și guvernare de succes.  Bistrita trebuie sa devina un loc in care sa-ti placa sa traiesti, pentru ca e un extraordinar melanj cultural. PNL va castiga alegerile locale aici și în județ cu Nelu Turc , luptătorul Stelian Dolha , Dorel Vlasin si Bogdan Rusu.. Mi-a s dori mult sa intelegeti ce importante sunt alegerile. Nu decuplati Bistrita, nu decuplati judetul de guvernarea națională. Vom avea un presedinte la Cotroceni, o guvernare liberală patru ani de aici încolo, trebuie sa avem si guvernarae locală... Sunteti atat de aproape de Cluj, sunteti atat de aproape de vest, de ce sa nu fiti alături de Bucuresti, de guvernare” a spus europarlamentarul Rares Bogdan.

Ioan Turc, candidatul PNL le-a spus alegătorilor că PNL nu se bate doar cu PSD-ul: ” Noi nu ne batem doar cu PSD-ul , ci cu toți candidatii pe care PSD-ul i-a plantat ca sa ne ia din voturile noastre. Asta nu se va întâmpla. Am fost în Mai multe orase de succes, am fost în Oradea, Cluj.. Va sigur e toți că după 27 septembrie îi vom face pe alții să copieze acest oras. Om face din Bistrita o bijuterie a Transilvaniei..”

Pe orice hartă politica din țara asta judetul nostru, Bistrita-Nasaud, e colorat în ROSU. În mijlocul Ardealului noi am ramas, dacă privim către administratia locală, un judet din care roșul iese mai greu. L-am colorat noi, locuitorii în galben la europarlamentare, am îngroșat galbenul la prezidentiale, dar stiti cum e cu roșul asta al PSD-ului: iese greu, al naibii de greu din țesatură! După 8 în judet si 12 ani in capitala judetului, în Bistrita rosul PSD ist s-a fixat bine. S-a fixat prin sutele de oameni cu care au capușat institutiile judetului, Nu mai încapi în institutii de rubedeniile lor și de clientela partidului, de frati, fini, secretare, purtatorii de servieta ai tatucului judetean 

Dragii mei nu va mai lasati pacaliti: aici nu e Vrancea, nu eTeleormanul lui Dragnea si nici Vasluiul. Noi suntem inima Ardealului. Sa terminam cu Dragnea de Bistrita, sa scoatem PSD-ul si rosul din culoarae judetului si a Bistritei, sa ne declaram judet liber de PSD si cameleonii lor. Din 27 septembrie îi trimitem acasa, ii trimitem in pensie anticipata si in somaj. Din 27 septembrie Ne luam judetul inapoi!” le-a transmis Stelian Dolha locuitorilor judetului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu