Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Partidul Verde îl susține pe Stelian Dolha la președinția Consiliului Județean

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partidul Verde a făcut anunțul zilei la Bistrița cu câteva ore înaintea închiderii oficiale a campaniei electorale.

Presedintele judetean Marius Bălan a anunțat într-o conferină de presa ca partidul îl va susține la funcția de presedinte al Consiliului Judetean pe candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, Stelian Dolha. Deciziaa fost luată, a explicat Marius Bălan prin vot după o întîlnire a reprezentanților conducerii partidului.

Partidul Verde, condus la nivel central de actorul Florin Călinescu  îl are candidat la Primăria Bistrița pe Dan Dumitru Ciobănică, unul dintre cei mai vizibili candidati în aceasta campanie și are liste proprii complete si la Consiliul Local Bistrița și la Consiliul Judetean. De altfel Marius Bălan a mai anunțat si că viitoarele alianțe în Consiliul Local, respectiv în el judetean partidul său le va face tot cu dreapta.

În acest moment Stelian Dolha este susținut de partidul său, PNL, de USR -Plus dar si de Partidul Verde.

Candidatul PNL-USR-PLUS le-a multumit verzilor pentru susținere: ”Apreciez susținerea Partidului Verde în această etapă a campaniei, a fost o veste neașteptată, dar justificată, mă bucur că au încredere în mine și în faptul că nu îi voi dezamăgi. Un viitor european al județului Bistrița-Năsăud este și un viitor curat, din punctul de vedere al protecției mediului, iar durabilitatea proiectelor care așteaptă să fie puse în aplicare cât de curând sunt în armonie cu standardele de mediu.” a declarat Stelian Dolha, imediat după anunțul făcut de Marius Bălan.
Share.

About Author

Lasă un comentariu