Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un puști de 18 ani ajuns în spatele gratiilor după ce a furat o masină pe care a condus-o până a răsturnat-o

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 18 ani din Beclean a provocat un accident de circulație sâmbătă în jurul orelor 2,00 dimineața după ce a furat o mașină înmatriculată în Bihor pe care a condus-o fără permis.

Polițiștii au fost sesizați inițial în legatura cu un accident produs pe drumul național 17. Când au ajuns polițiștii la fața locului nu se afla nicio persoană, tot ce au gasit fiind găsită o mașină avariată, înmatriculată în județul Bihor, răsturnată în afara părții carosabile.

Polițiștii l-au depistat repede pe cel care a provocat accidentul, un tanar de 18 ani care rătăcea în apropiere  în localitatea Șintereag și l-au identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din Beclean. După verificari scurte au realizat că tânărul nu are permis de conducere și mai rău furase mașina în cauză. Polițiștii au stabilit că tânărul ar fi condus autoturismul pe direcția Beclean-Bistrița, iar în localitatea Șintereag ar fi acroșat un camion care circula din sens opus, și-ar fi continuat deplasarea, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.Tânărul nu era baut, trecand proa cu alcooltestul

În prezent puștiul se  află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventiva.

 

Foto: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu