Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha : ” Votez pentru schimbare, votez pentru că avem nevoie de o resetare după 8 ani în Bistrița-Năsăud” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha, candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de președinte a Consiliului Județean a votat în această dimineață la sedcția de votare  amenajată la Scoala Avram Iancu, alături de soția sa, medicul primar gastroenterolog, Florina Dolha.

La ieșirea de la vot, Stelian Dolha a declarat că a votat pentru schimbarea așteptată de 8 ani în județ: ”Am votat pentru schimbare, am votat pentru ca acest județ al nostru, Bistrita -Năsăud să primească o șansă să se dezvolte și să asigure o prosperitate reală locuitorilor săi, nu una imaginară, fabricată de un aparat de propagandă, cu drone, cu panglici, cu secretare și cu fotografi.
Am votat pentru că merităm să trăim o viață bună, merităm să trăim visul românesc la noi acasa și nu să fim mințiți că trăim bine.
Am votat pentru că avem nevoie după 8 ani de o resetare în Bistrita-Năsăud, și după 12 ani în Bstrita și de o aliniere a acestui județ la o linie de dezvoltare liberală în Transilvania.Vă îndemn pe toți să ergeți la vot!”.
a spus Stelian Dolha la sfârșitul votului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu