Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce discurs de învingător a ținut Ioan Turc în fața susținătorilor după câștigarea Primăriei (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc a susținut duminică noaptea discursul de învingător în fața susținătorilor săi, a jurnaliștilor și a stafului  din PNL.

Noul primar le-a mulțumit apropiaților și în special familiei pentru suport si le-a promis celor care l-au susținut că-și va respecta promisiunile făcute în campania electorală. Turc le-a mulțumit si celor care l-au ales dar și celor care nu l-au ales, iar  ultimilor le-a spus că speră ca prin realizările sale să le demonstreze peste 4 ani că merită să-l aleagă:

Sursă video: pagina facebook: Gavrila Urs

Share.

About Author

Un comentariu

 1. Motto:
  “Fii dar omul epocii; fă ca legea să înlocuiască arbitrarul; fă ca legea să fie tare”.
  ( Mihail Kogălniceanu)
  Felicitătri domnului Ioan Turc noul primar liberal al Bistritei si mult succes. Bistrita avea nevoie vitală de o schimbare la nivelul conducerii primăriei de un edil hotărât să înceapă o muncă dificilă de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului.
  Ioan Turc , este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei USL dintre PNL si PSD. Programul său pentru Bistrița va duce la situarea orasului in rândul celor dezvoltate la standarde europene, cu efecte favorabile in ridicarea calitatea vieții bistrițenilor:
  Vezi: http://www.bistritaexpress.ro/2020/08/25/ioan-turc-si-a-lansat-programul-pentru-bistrita-un-primar-puternic-doar-daca-are-langa-el-o-echipa-puternica/comment-page-1/

Lasă un comentariu