Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

About Author

Un comentariu

  1. Un vechi proverb spune: „Prostul, dacă nu-i fudul, parcă n-ar fi prost destul”. Chelnerul Răducu n-a dat niciodată dovadă de prea multă inteligentă.
    Cum poti să ameninti un salariat dintr-o institutie publică cu concedierea pe considerente de simpatie politică: „Nu se poate să-mi înjuri partidul pe Facebook și pentru asta îți cer să-ți dai demisia!” Chiar si formularea „să-mi înjuri partidul”reflectă mentalitatea de vătaf a chelnerului.
    Tocmai el care in calitate de preşedinte al Consiliului Judetean Bistriţa-Năsăud a avut tupeul să numească pe fratele său director general adjunct la Aquabis, o institutie din subordinea CJ. După logica lui simplă, dacă un chelner a putut ajunge presedinte al consiliului judetean, atunci de ce frate-su, un fost manevrant de vagoane, nu poate să ajungă director general adjunct la Aquabis. Numai că in cazul de la Aquabis postul de director general adjunct s-a infiintat special pentru o anumită persoana, ceea ce este o dovadă clară de nepotism. Chiar si pentru asta, chelnerul Răducu ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă inteligentă.
    Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk

Lasă un comentariu