Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Egalitatea de voturi de la alegerile din Rebra va fi tranșată printr-un alt scrutin. Ce mișcare a făcut PSD-ul în comună

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Electoral Central a decis reluarea alegerilor din comuna Rebra, după ce a constatat egalitatea de voturi dintre primii doi candidați. Asa că votul va fi reluat în 11 octombrie, doar cu cei aflați la egalitate  de voturi este decizia Biroului Electoral Central.

Cei doi candidați: primarul în funcție, Stefan Danci (PSD) si liberalul Daniel Năstuță vor fi trecuți pe buletinul de vot în ordine alfabetică.

În aceeiași situație, de balotaj  mai sunt alte două comune din România: Orțișoara din județul Timiș și Balaci din județul Teleorman. Într-o a patra localitate, orasul Moldova Nouă din Caraș Severin alegerile  locale vor fi reluate după ce BEC a constat nulitatea candidaturii celui care a câștigat în 27 septembrie, un reprezeentant al alianţei electorale PSD – Pro România.

Administratia din Rebra a inaugurat o capelă în plină campanie

Proaspăt reales, Radu Moldovan șeful de partid al primarului cu multe mandate de la Rebra i-a sărit în ajutor candidatului PSD si s-a dus în comună în această duminică, în plina campanie sa fie prezent la inaugurarea noii capele ortuare multiconfesionale. Construcția acesteia s-a făcut din bani europeni accesați prin intermediul unui Gal, Țara Nasăudului, amenajare care ”s-a întâmplat ” să fie inaugurata exact cu o săptămână înaintea turului decisiv. Presedintele CJ  n-a lipsit de la momentului electoral si a transmis un mesaj  de susținere a primarului pentru care a folosit  apelativul ”dragă Stefan”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu