Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Premierul Orban și-a suspendat toată agenda zilei de luni și s-a testat pentru Covid 19 după ce a intrat contact cu o persoană infectată. Rezultatul e negativ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Premierul Ludovic Orban s-a testat pentru Covid 19 si asteaptă rezultatul, după ce s-a izolat în biroul său și si-a suspendat agenda zilei. Pe modelul său alți ministrii, inclusiv vicepremierul Raluca Turcan au anunțat ca vor face același lucru.

UPDATE: Testul premierului a ieșit negativ, însă acesta a anunțat că va rămâne în izolare până în 8 octombrie

Premierul  a participat miercurea trecută la o emisiune la B1 Tv, al carui moderator a fost confirmat duminică pozitiv la Covid 19. Secretarul general al PNL Robert Sighiartau a anunțat într-o conferință de presă de după ședința Biroului Național PNL la care Ludovic Orban a participat online că premierul a luat decizia autoizolării desi nu intra strict în definiția de caz a contactilor directi, în condițiile în care  a purtat masca în studiou până la începerea emisiunii, pe care a scos-o ulterior.

Si primarul  general ales a Capitalei, Nicușor Dan care a participat și el la o emisiune cu același moderator a anunțat că va intra în izolare și se va testa .

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu