Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha este din nou prefect. Ce mesaj a transmis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha a revenit luni, 5 octombrie în funcția de prefect de Bistrița-Năsăud  după o pauză de mai bine de aproape două luni, în care a fost candidat al PNL la președinția Consiliului Județean.

Am revenit în conducerea Instituției Prefectului pentru a reprezenta Guvernul României și proiectele acestuia, dar și pentru că din această funcție mă pot implica cel mai bine, în momentul de față, pentru a sprijini locuitorii din Bistrița-Năsăud, în slujba cărora sunt 7 zile din 7 ” a transmis prefectul Dolha. El a făcut referire și la câteva din proiectele pe care le are în vedere în mandatul său, unele referitoare la instituțiile nereformate, altele la proiectele de investiții de care județul Bistrița-Năsăud  are nevoie:  ”  Avem de parcurs un drum anevoios în care să contribuim la transformarea instituțiilor și a relațiilor acestora cu cetățenii, în care trebuie să transparentizăm activitatea lor . Este esențial să punem umărul pentru ca proiectele serioase pentru acest județ să prindă contur”.

Guvernul l-a numit din nou în funcție pe Stelian Dolha în sedința de vineri, 2 octombrie, după ce la început de august l-a eliberat din funcția de prefect la cerere. Se întâmpla la o săptămână după ce Biroul Permanent Național al PNL, condus de premierul Ludovic Orban l-a validat candidat al partidului pentru președinția Consiliului Judetean. Dolha a obținut 35 % cu 44500 de voturi,

Share.

About Author

Lasă un comentariu