Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un nou record la cazurile de Covid 19 în județ: au fost 37 într-o singură zi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Statisticile medicale au consemnat astăzi un nou record de îmbolnăviri pentru o singură zi în Bistrița-Năsăud: 37  de cazuri. Este un număr foarte mare dacă ținem cont că zilnic nu se înregistrau  mai mult de 17-19 cazuri.

Acum în județ se înregistrează un total de 1606 cazuri de Covid 19 de la începutul pandemiei și peste 600 numai în oras. De remarcat este că numărul total al cazurilor din municipiul Bistrița, 604,a fost atins ca număr total de îmbolnăviri de întregul județ în luna iulie anul acesta .

Printre cazurile noi de astăzi se numără  patru handbaliste de la echipa a doua a Gloriei, dar și u elev de clasa a 8-a de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

Județul BN nu mai e demult în topul îmbolnăvirilor

Din punct de vedere al îmbolnăvirilor la mia de locuitori județul Bistrița-Năsăud este la mijlocul clasamentului, după ce în urmă cu două luni a fost în top 10 si chiar top 7 al îmbolnăvirilor la mia de locuitori. Pe cifrele existente incidența îmbolnăvirilor în județ este de 5,61 la mia de locuitori, într-un clasament în care Brasov a depășit 11,76  îmbolnăviri la mia de locuitori, Suceava 10,57 la mie iar Bucurestiul 10,51 la mie

Share.

About Author

Lasă un comentariu