Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Prezență mult mai mare la turul 2 în Rebra, una dintre cele trei comune din țară în care au fost alegeri astăzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Prezența la vot a depășit 61 % la turul 2 al alegerilor din Rebra în condițiile în care în primul tur, cel din 27 septembrie  s-au prezentat abia 48,7 % din alegători.  Miza fierbinte a adus la vot astăzi 1279 de alegători față de 1021 în urmă cu două săptămâni. Din cei 1279, 19 au votat pe liste suplimentare și 44 cu urna mobilă, aceasta în condițiile în care așa cum s-a dovedit în urmă cu două săptămâni fiecare vot contează.

Stire inițială, ora 14,30: În Rebra, una dintre cele trei comune din România în care a fost balotaj la alegerile de acum două săptămâni prezența alegatorilor are toate șansele sa o depășească pe cea din 27 septembrie.

Potrivit AEP la vot până la 14,30 se prezentaseră deja 36,3% dintre alegători, asta în condițiile în care acum două săptămâni la închiderea urnelor se prezentase 48,7% din alegatorii înscriși pe listele permanente. Atunci au votat 1021 de locuitori, iar principali doi candidati: primarul în funcție Stefan Danci, PSD respectiv tânărul liberal, Daniel  Năstuță au iesit la egalitate perfectă, de 423 de voturi. Un al treilea candidat, PMP-istul Iacob Gavriloaie a avut 126 de voturi. De reținut si că 49 de buletine pentru primar au fost considerate voturi nule.

Astăzi, spre deosebire de primul tur au apărut si 11 votanți pe liste suplimentare, ceea ce nu a fost cazul în primul tur.

Credit foto: Rasunetul

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu