Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan este al 3-lea caz din instituție infectat cu Covid 19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean  a anunțat luni după amiaza, pe facebook că i-au ieșit pozitive testele pentru Covid 19.

Șeful CJ si al PSD Bistrița Năsăud  s-a testat după ce una dintre colaboratoarele sale apropiate din instituție a fost depistată în urmă cu două zile cu Covid 19. Colaboratoarea lui Radu Moldovan este al 2-lea angajat al Consiliului Județean infectat cu Covid 19 din instituție, potrivit unor surse Bistrita Express. Nu e clar dacă mai sunt angajați ai Consiliului Județean  pozitivi, pentru că oficial doar doi apar până acum pe lista celor care s-au îmbolnăvit, iar testul pozitiv al președintelui Moldovan, care astăzi a fost în prima parte a zilei în instituție va aparea pe statistici probabil abia mâine.

Radu Moldovan a postat luni în jurul orelor 18,00 pe pagina sa publică de facebook informația că este pozitiv. El spune că este stabil din punct de vedere al sănătății și că s-a izolat așa cum e procedura :Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid 19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți.Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă” a scris Radu Moldovan.

Presedintele Consiliului Județean nu este singurul demnitar din Bistrița -Năsăud care s-a îmbolnăvit de Covid 19. În urmă cu o lună primarul în funcție a Bistriței, Ovidiu Crețu a făcut și el o formă ușoară de Covid 19.

 

 

Sursa foto: arhiva DC News

Share.

About Author

Lasă un comentariu