Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum va fi distribuit tichetul electronic pentru masă caldă destinat nevoiașilor în județ. Cine supervizeaza acțiunea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instituția Prefectului a anunțat că a format un grup de lucru pentru a supraveghea distribuirea tichetelor electronice de masă pentru vârstnici cu venituri mici sau persoane nevoiase.

Este vorba de acel card pentru masă caldă, instituit recent prin ordonanță de urgență și care urmează să fie distribuit prin intermediul primăriilor direct de Ministerul Fondurilor Europene. Potrivit unui comunicat de presă ai Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud adresabilitatea în județ ar fi în acest moment cam de 4881 de potențial beneficiari ai acestor tichete de masă caldă, în valoare de 180 de lei lunar/ Rolul noului grup de lucru din care face parte Casa de pensii, Agenția de Plăți și Prestații Sociale și DGASPC dar și Direcției Sanitar Veterinare ar fi de verificare prin sondaj și monitorizare a corectitudinii atribuirii. Banii fac parte dintr-una din  schemele de sprijin pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile și mai ales a vârstnicilor, în contextul pandemiei de Covid 19.

Masa caldă ar urma să fie oferită de furnizori de servicii care primesc contractele la licitație, însă deocamdata nu e clar cum poate fi accesibil serviciul în toate colțurile județului

Share.

About Author

Lasă un comentariu