Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primul primar de oraș validat în Bistrița-Năsăud a depus astazi jurământul. Are un Consiliul Local eterogen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nicolae Moldovan este cel dintâi primar de oras din Bistrița-Năsăud  care își intră oficial în atribuții, astăzi, după depunerea jurământului.

În prezența prefectului Stelian Dolha primarul Nicolae Moldovan și-a preluat mandatul cu numărul 6 alături de noii aleși în Consiliu Local: ”Comunitățile care v-au ales sau reales și-au pus speranța în voi. Aveți datoria să îi reprezentați și să luați cele mai bune decizii care să aibă în centrul lor, mai presus de orice, prioritățile și protecția cetățenilor” le-a transmis prefectul la învestire.

Greu de facut majoritatea în CL Beclean

În urma alegerilor PSD are prin intermediul Alianței pentru Beclean 6 mandate, însă 2 apartin UDMR care aici a candidat separat. PNL are în premieră 5 mandate în Consiliu Local, iar USR _PLUS 1 mandat. Diferența ar putea sa o facă si aici PMP care are trei mandate. Nu e clar cine va da  viceprimarul, în condițiile în care PNL îl vrea viceprimar pe tânărul Bogdan Rusu, candidatul liberalilor la Primărie, iar PMP-ul pe primvicepresedintele Caius Carcu și niciunul dintre partide nu e dispus sa cedeze. Recent fostul consilier județean Vasile Marc , în prezent consilier local la Beclean a făcut un apel către cei din PMP pentru a-l susține pe Bogdan Rusu. Răspunsul negativ nu a întârziat: ”Nu am fost votați să ne transformăm într-o balama prin care partidele mari să ajungă la putere. Prin urmare, poziția noastră este căvom propune proiectele noastre în consiliul local și vom susține proiectele bune pentru oraș depuse și de catre PNL și de către PSD” a fost răspunsul lui Caius Cârcu.

Share.

About Author

Lasă un comentariu