Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Monorul pe lista comunelor unde masca este obligatorie pe stradă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De astăzi, 21 octombrie masca este obligatorie și în comuna Monor, unde s-a constatat creșterea incidenței cazurilor de Covid 19 peste 3 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Măsura a fost decisă în ședința de marți a Comitetului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și presupune : ”purtarea măștii de protecție,  obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise”.Evident toate barurile cafenelele si restaurantele sunt și acestea închise pe durata cât măsura rămâne în vigoare. O măsură asemănătoare a fost adoptată săptămâna trecută, în 15 octombrie pentru comunele Sieu Odorhei și Sintereag.

Șintereag a intrat între timp în scenariul sub 3 la mie cazuri, dar pentru ca rămâne cu peste 1,5 la mie are măsurile restrictive caracteristice scenariului galben, la fel si Branistea si Nimigea. Aici restaurantele, barurile și cafenelele pot gazdui în spații închise clienți în limita  30% din locuri.

 

Foto: rasunetul

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Mastile pentru persoanele varstnice au fost distribuite pe timpul campaniei electorale la votantii PSD. Daca nu esti cu ei, nu ai vazut masti. De atunci, nimeni nu a mai distribuit masti. Poate ca s-au distribuit, dar nu au fost instintati cei care au dreptul. Poate mai vad masti in campania electorala pentru parlament. Doar simpatizantii psd ului, ceialalt sa se descurce

Lasă un comentariu