Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii avertizați prin RO Alert că rata de infectare cu Covid 19 a crescut periculos

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipiul Bistrița se apropie de indicele critic de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. Un mesaj Ro Alert transmis joi în jurul orelor 17,30 îi avertizează pe locuitorii municipiului că nivelul de răspândire  SARS COV 2 este ridicat, de peste 2,4 la mia de locuitori , și că este important să respecte măsurile de protecție.

Purtați corect masca, acoperind gura și nasul. Păstrați distanța și evitația aglomerațiile. Mențineți igiena mâinilor , evitatați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTATI-VA după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Respectați măsurile sanitare pentru a nu va pune viața în pericol și a celor din jur” transmite mesajul ISU BN.

De altfel și prefectul Stelian Dolha a spus astăzi în discursul de la învestirea primarului Ioan Turc ca rata de infectare e de 2,5 mia de locuitori si i-a spus primarului ca în calitatea de presedinte al comistetului municipal pentru situații de urgență va trebui să ia și unele măsuri mai puțin populare. astazi rata de infectare în bistrita este de 2,51 la mia de locuitori , cu 237 de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile.

Share.

About Author

Lasă un comentariu