Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Duminică seara cu accidente: octogenară lovită de mașină readusă la viață după resuscitare, DN 17 D blocat de două ori

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fost plin de accidente rutiere în județ duminică seara.

La Săsarm o octogenară care a încercat să traverseze strada a fost lovită de mașina condusă de un șofer  de 36 de ani din Sângeorz-Băi. Șocul izbituri a fost atât de puternic încât femeia a intrat în stop cardio-respirator. Salvatorii SMURD de al Beclean, sosiți imediat la fața locului au reușit să o resusciteze ca prin minune după mai bine de jumătate de oră de eforturi  și au predat-o cu semne vitale echipajului de terapie intensivă mobilă ajuns si acesta la fața locului, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud. Accidentul a blocat DN 17 D mai bine de 40 de minute . Polițiștii cercetează circumstanțele accidentului, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Crina Sârb.

Târziu, după orele 22,00, un alt accident a blocat circulația la iesirea din Beclean spre Bistrița. Modulul SMURD tot de la Garda de Intervenție Beclean și un echipaj de la Ambulanță au intervenit în care au fost implicate trei persoane, între care una încarcerata în mașină. După descarcerare toate trei victimele, între care una prezenta traumatism cranian,  au fost transportate la UPU Beclean, anunță ISU Bistrița-Năsăud

Si tot la aceeași oră, 21,30  paramedicii SMURD a fost chemați să intervină la un accident rutier în Sângeorz Băi, tot pe DN 17 D, în care au fost implicate două persoane.  Una singură,  cu traumatism cranian a ajuns la UPU Năsăud.

 

Foto accident Sasarm (sursa foto IPJ)

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu