Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Publicitate electorală: Prioritățile mandatului deputatului PMP Ionuț Simionca

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prioritățile ale deputatului PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca: centura Bistriței și Autostrada Nordului, modernizarea spitalelor, digitalizarea educației, sprijin pentru firmele afectate de pandemie, sprijin pentru fermieri, gaze în toate comunele din județ, reforma statului

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, și-a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, 10 priorități pentru următorul mandat parlamentar.

„Știți deja că, în toată activitatea mea de până acum, am pus Bistrița-Năsăud și locuitorii județului nostru pe primul loc. Asta am de gând să fac și de acum înainte, astfel că prioritățile mele sunt prioritățile oamenilor, iar misiunea pe care mi-o asum este aceea de a construi un viitor mai bun pentru bistrițeni”, a declarat Ionuț Simionca.

Parlamentarul bistrițean și-a propus, pe de o parte, să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le-a început. Pe de altă parte, acesta are în vedere măsuri urgente care trebuie adoptate în contextul crizei sanitare și economice generate de pandemia de coronavirus.

„În primul rând, îmi doresc ca locuitorii județului Bistrița-Năsăud să circule pe centura Bistriței și pe autostradă în termenul de 4 ani prevăzut de Legea Autostrăzii Nordului. Sănătatea bistrițenilor este prioritatea zero pentru mine în următorul mandat de parlamentar. În același timp, mi se pare esențial să ne concentrăm pe sprijinirea revenirii economice a firmelor din Bistrița-Năsăud și pe păstrarea locurilor de muncă actuale. Tot o prioritate este educația adaptată mediului digital și cerințelor de pe piața forței de muncă”, a explicat Simionca.

Programul acestuia mai cuprinde: sprijin pentru fermierii bistrițeni și pentru dezvoltarea satelor din Bistrița-Năsăud; extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în toate localitățile județului Bistrița-Năsăud; reducerea la 300 a numărului de parlamentari; eliminarea pensiilor speciale; alegerea primarului în două tururi; și, nu în ultimul rând, digitalizarea și transparentizarea administrației.

„Rezultatele din 27 septembrie mi-au confirmat faptul că tot mai mulți bistrițeni caută o alternativă la partidele tradiționale, PNL și PSD, care au dezamăgit și au ținut pe loc județul în ultimii 30 de ani. Eu am dovedit că fac altfel de politică. Împreună cu locuitorii județului Bistrița-Năsăud, am reușit să construim această alternativă la alegerile locale și tot împreună vom merge mai departe și după 6 decembrie”, a concluzionat Ionuț Simionca.

Material comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud, Cod mandatar. AEP:11200012,

 

Share.

Lasă un comentariu