Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Comercianții ambulanți liniștiți de prefect: puteți vinde în piețele deschise din județ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mai mulți comercianți ambulanți au ajuns în această dimineață la Prefectură pentru a cere explicații de ce nu-și pot vinde marfa, după ce au primit informații pe surse că nu au voie să vândă la târgul săptamânal din Năsăud. Informația nu se confirma, i-a asigurat prefectul cu care s-au întâlnit în fața instituției și care a luat legătura cu primarii din Năsăud, Sângeorz Băi și Rodna: ”În această dimineață, în fața Palatului Administrativ, prefectul Stelian Dolha a purtat discuții cu comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în piețele din județ, în zilele de târg. Aceștia au venit nemulțumiți, fiind afectați de anunțul pe care l-au primit în seara precedentă cu privire la faptul că azi nu își pot desfășura activitatea în aer liber în târgul de la Năsăud.

În timpul discuțiilor, s-a constatat faptul că a existat o neînțelegere în ceea ce privește restricțiile activităților economice din piețe, astfel că prefectul Stelian Dolha a luat legătura cu edilii din Năsăud, Sângeorz-Băi și Rodna, precum și cu reprezentanții jandarmeriei din aceste UAT-uri pentru a asigura continuitatea activităților comercianților ambulanți în condiții de siguranță ” a comunicat Instituția Prefectului.

”REAMINTIM faptul că în PIEȚELE AGROALIMENTARE DIN SPAȚIILE DESCHISE COMERCIANȚII ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITATEA! Pentru comercianții din piețele închise din Bistrița și Năsăud au fost amenajate spații în aer liber pentru a asigura continuitatea activităților.” este mesajul transmis de Instituția Prefectului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu