Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Adeverințe false pentru indemnizația de creștere a copilului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie din Șieu a intrat în atenția polițiștilor de investigare a criminalității economice, după ce ar fi obținut, pe nedrept, indemnizația de creștere a copilului.

În perioada 2018-2020, femeia ar fi depus cererea pentru acordarea indemnizației și ar fi anexat adeverințe de venit emise de două societăți comerciale, pentru a obține veniturile acordate persoanelor pentru creșterea copilului. Din adeverințele prezentate în tot acest interval de timp reieșea faptul că ar fi fost angajată la cele două societăți comerciale și ar fi realizat venituri în perioada aprilie 2017 – august 2018. În urma verificărilor efectuate s-a dovedit însă că veniturile nu ar fi fost realizate din activități lucrative prestate efectiv la firmele respective.

Joi, 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pe numele femeii din localitatea Șieu, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

Share.

About Author

Lasă un comentariu