Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc, al doilea primar al Bistriței infectat cu Covid 19. Ce mesaj a transmis liberalul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Primarul Bistriței, Ioan Turc a fost confirmat pozitiv vineri după amiaza la testarea pentru COVID 19.
Turc a acuzat simptome încă de noaptea trecută, așa că  și-a făcut voluntar testul. Actualul edil a scris pe facebook că se va izola la domiciliu 14 zile și că să coordoneze activitatae Primăriei în regim de telemuncă:
 ”Deoarece astă-noapte am prezentat simptome, azi m-am testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul este pozitiv. Prin urmare, mă voi izola la domiciliu pentru 14 zile. Voi delega sarcini, dar voi fi și în regim de telemuncă, urmârind modul în care sunt realizate obiectivele Primăriei Bistrița. Deși au existat mulți angajați infectați cu SARS-CoV-2 în ultima perioadă, activitatea în folosul cetățenilor trebuie să continue în condiții cât mai aproape de normalitate” a scris Ioan Turc pe pagina sa de facebook.
Un număr mare de angajați ai Primăriei Bistrița au fost confirmați pozitiv în ultimele 2 săptămâni, instituția fiind considerată un focar de autoritățile de sănătate publică. În acest moment inclusiv directorul de la Directia de Servicii Publice, Ioan Crețiu se află la domiciliu, infectat cu Covid, la fel și soția sa angajata la Evidența Populației.
Oficiali care au trecut prin experiența COVID 19
Și fostul primar al Bistriței, Ovidiu Crețu a trecut prin experiența infectarii cu Covid 19. La fel și presedintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a fost inernat în Spitalul Județean imediat după alegerile locale, dezvoltând o formă medie a bolii. Prefectul Stelian Dolha a fost și el izolat la domiciliu 14 zile, după ce soția sa, un cunoscut medic gastroenterolog a fost confirmată cu Covid 19, însă prefectul nu s-s infectat.
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea în

    Insanatosire grabnica domnule Primar ! Veniti repede va rog la comanda sa nu apuce tahuii estia sa mai proiecteze ceva stalpi fix prin poarta Primariei, ca zau sunt capabili de asta .

Lasă un comentariu