Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce mesaj a transmis deputatul Ionuț Simionca după ce președintele a promulgat legea pentru care s-a bătut, cea cu Autostrada Nordului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a transmis un mesaj de mulțumire celor  care au avut încredere în el și l-au susținut mai ales în ceea ce priveste proiectul său de suflet, cel al Autostrăzii Nordului, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat la sfârșitul săptămânii  legea inițiată de parlamentarul bistrițean. ”Împreună cu voi, bistrițenii, am reușit! Președintele României a semnat Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului”, o lege pe care am inițiat-o pentru bistrițeni” scrie într-o postare de facebook Ionuț Simionca.
Deputatul PMP spune că va urmări ca legea sa să fie aplicată: ”Am sentimentul datoriei împlinite față de cei care m-au trimis în Parlament. În același timp, am datoria să mă asigur că această lege e aplicată și că, în următorii patru ani, Autostrada Nordului, care include și șoseaua de centură a Bistriței, sunt construite. Vă mulțumesc pentru încredere!” a mai spus Ionuț Simionca.
Material comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud, Cod mandatar. AEP:11200012
Share.

Lasă un comentariu