Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mandatul demisionarului Andrei Kozuk (PSD) invalidat astăzi de Consiliul Local

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un fost președinte de sedința din legislaturile anterioare ale Consiliul Local, Andrei Kozuk(PSD) demisionat la cerere, a plecat astăzi oficial din deliberativul local, după ce mandatul i-a fost invalidat.

Kozuc n-a mai dorit să continue noul mandat de consilier local, de data aceasta unul de opoziție. El a criticat încă de la ședința de învestire a Consiliului Local modul în care a fost organizată ceremonia și apoi ce s-a întâmplat la prima ședință online, de la modul în care au fost transmise documentele de sedință, până la decizii. În cele din urmă, Kozuk a spus pas, iar la cererea sa Consiliul Local l-a eliberat astăzi de povara mandatului.

În locul lui Kozuk urmează să fie validat, într-o viitoare sedință un alt consilier de pe lista Alianței pentru Bistrița (PSD_ALDE-Pro România-) cel mai probabil chirurgul Radu Elisei.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. postacul verde ,colegul lui Balan în

    Taci KOZUK ca organizarea o fost eleganta cu adevarat cum nu ai mai vazut tu si ai tai la B-ta si nici cetatenii. Ce cusur ai inventat ? Totul a fost OK doar secretara s-a fastacit de doua ori ca nu i-a pronuntat cum trebuie numele inaltului presedinte de la verzi domnul CIUBOTA .

Lasă un comentariu