Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Petrecăreți de la Figa și Colibița amendați de polițiști și jandarmi. Fortele de ordine le-au spart cheful

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În cele două locuri tradiționale pentru petreceri Figa și Colibița polițiștii și jandarmii au stat sâmbătă noaptea cu ochii pe petrecăreti, mai ales că a debutat minivacanța de Ziua Națională.

La Figa polițiștii au dat 12 sancțiuni în valoare de 7000 de lei, unor petrecăreți, într-o  cabană a  stațiunii Figa. Polițiștii spun că era un eveniment privat: ”Polițiștii care se aflau în acțiuni specifice de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu Sars-Cov-2 au identificat ieri,  28 noiembrie, la o cabană, un eveniment privat la care participau 12 persoane. Tinerii, cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, din Lechința și Bistrița au fost sancționați contravențional de polițiști, cuantumul acestora fiind de 7000 de lei.

Și la Colibița  jandarmii au întrerupt două petreceri

Jandarmii montani au identificat două evenimente private la două cabane din zona lacului Colibița, iar muzica data la volum maxim este cea care a a tras atenția și  a dus la intervenția acestora în zonă: „ La prima dintre cabane au fost identificate 11 persoane din orașul Năsăud, care participau la o petrecere privată. Tot sâmbătă noaptea în jurul orei 00.15 jandarmii montani Colibița au identificat o altă petrecere organizată la o cabană aflată pe malul lacului, la care participau 7 persoane din județul Suceava. ”Jandarmii i-au sancționat pe cei doi organizatori cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, 6 participanți fiind sancționați cu avertismente scrise. Vă recomandăm tuturor să evitați în această perioadă întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi ” transmit forțele de ordine

Atât jandarmii cât și polițiștii avertizează că vor continua controalele, mai ales în timpul minivacanței.

Forțele de ordine atrag atenția că petrecerile dar și orice fel de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri in spații închise și/sau deschise, publice și/sau private. sunt interzise: „*În toate localitățile este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23:00-05:00, cu unele excepții expres menționate de actul normativ; Pentru verificarea motivului deplasărilor, persoanele sunt obligate să prezinte, la cerere, legitimația de serviciu sau adeverință eliberată de angajator, ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil” transmit autoritățile.

Share.

About Author

Lasă un comentariu