Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incidența infectărilor în Bistrița a scăzut sub 6 la mia de locuitori. Și în județ a scăzut rata infectării

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Județul Bistrița-Năsăud nu se mai află în topul 20 al județelor cu incidenta mare al infectiilor de Covid 19 raportate la mia de locuitori si calculate pentru ultimele 14 zile.

Potrivit datelor oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică în 1 decembrie  incidența în județ este de 3,17 la mia de locuitori, în scădere, iar într-un clasament neoficial pubicat de site-ul afiliat GDS, stiri oficiale.ro județul este pe locul 21.

Cu cea mai mare incidență continuă să fie Constanța cu o rata judeteană de 7,48 la mie, Ilfovul cu 6,91 sau Sibiul cu 6,47 la mie.

Practic incidența cazurilor de Covid a scazut și pe fondul scăderii incidenței cazurilor în reședința de județ aflată de 10 zile în carantină. Astăzi, potrivit informării transmise de Instituția Prefectului BN incidența în Bistrița, raportata la ultimele 14 zile era de 5,84 fara focare si 5,57 cu tot cu focare. Potrivit prefectului Stelian Dolha Bistrița are toate sansele să iasă din carantină în data de 3 decembrie, când expiră cele 14 zile. De altfel  CJSU  se va reuni pentru o nouă evaluare miercuri dimineață.

Share.

About Author

Lasă un comentariu