Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tragedie în Dealul Stefăniței: o octogenară a murit în incendiul care i-a mistuit căsuța. Poliția a deschis o ancheta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie de 88 de ani a pierit în această dimineață în incendiul care i-a mistuit căsuța, un imobil de lemn aflat într-o zonă izolată din Dealul Stefăniței, comuna Romuli.

În momentul în care pompierii au fost anunțați de incendiu, căsuța de 20 de metri pătrați era deja cuprinsă  de flăcări, iar incendiul se manifesta generalizat în momentul în care pompierii au reușit să ajungă la fața locului, într-o zonă fără acces a autospecialelor de intervenție.

Pompierii Secției Năsăud, dar si serviciile de voluntari SVSU Romuli ajutate de  Salvamont Bistrița Nasaud au intervinit cât de operativ au putut,  mai ales că au aflat că bătrânica a  fost surprinsă în casă fără posibilitatea de a iesi. Primii au ajuns la fața locului pompierii voluntari de la Romuli, însă accesul în casă era imposibil.

”Din păcate, în momentul în care s-a putut asigura accesul in interiorul casei, echipajele de intervenție au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 88 de ani, decedata.Casa construita din lemn, pe o suprafață de circa 20 mp, ardea în totalitate în momentul în care pompierii voluntari de la SVSU Romuli au ajuns la locul indicat”  a transmis ISU.

Polițiștii au anunțat în această după amiază că au deschis un dosar penal în acest caz: ”Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care o femeie a decedat”

Cercetările în acest caz continuă în cadrul dosarului deschis pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu