Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderii liberali si candidații PNL la parlamentare mesaje pentru locuitorii din Bistrița-Năsăud (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

” Îi rog pe bistrițeni sa nu stea acasă în 6 decembrie. Este esențial ca dreptul la vot să fie valorificat, este esențial ca după aceste alegeri să avem un guvern stabil bazat pe o majoritate confortabilă în Parlament pentru că această țară, acest județ, acest oraș au nevoie de dezvoltare, iar singura forță capabilă să ofere dezvoltare pentru comunitatea bistrițeană este PNL” le-a transmis presedintele judetean al PNL, Ioan Turc locuitorilor județului astăzi în ultima întâlnire a candidaților cu alegătorii, înaintea votului final de duminică.

Secretarul de stat Diana Morar care candideaza pe lista pentru Camera Deputaților a liberalilor i-a invitat pe bistrițeni să voteze lista PNL tocmai pentru ca scurtcircuiteze parazitarae Parlamentului de către neprofesioniști: ”Rugămintea mea pentru bistrițeni este ca duminică să iasă la vot, să aleagă în cunoștință de cauză oameni profesioniști care să-i reprezinte în Parlament, care să ducă interesele bistrițenilor la nivel național pentru ca acestea să fie promovate.  Și mai ales să terminăm odată cu parazitarea Parlamentului de către tot felul de personaje triste, care au dat majoritățile din anii precedenți și care nu au reușit să facă altceva decât să ducă țara noastră un pas în spate. Îndemn pe toată lumea să iasă la vot și să voteze candidații PNL, oameni onești, care au demonstrat că au o carieră solidă în spate și experiență profesională”, le-a transmis Diana Morar.

Secretarul generala al PNL, deputatul  Robert Sighiartău, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud  a insistat asupra importanței ca PSD sa fietrimis cu totul opoziție: ”În 6 decembrie trebuie să scăpăm de PSD, trebuie să trimitem în opoziție acest partid, ca să se reformeze, iar PNL să continue ce a început în acest an: dezvoltarea României. Guvernul PNL acordă o mare atenție județului Bistrița-Năsăud și, după cum ați văzut, avem câteva obiective de investiții extrem de importante, fie că vorbim de drumul expres Bistrița – Dej – Cluj-Napoca, fie că vorbim de Autostrada Nordului. Sunt obiective pe care PNL le susține și care au sursă de finanțare din acei 80 de miliarde de euro pe care președintele Klaus Iohannis împreună cu Guvernul Orban i-a adus pentru România. Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României. Ne dorim ca Bistrița să devină un loc cald, plăcut, un loc în care se câștigă bine, în care veniturile medii sunt foarte bune, să nu mai fim în coada clasamentului ci să avem investitori care plătesc bine, să avem locuri de muncă bine plătite. Îi îndemn pe bistrițeni să iasă la vot, este ultimul vot despre acest ciclu electoral, după care vom avea patru ani de pauză în alegeri. De aceea, este extrem de important ca în 6 decembrie să dăm PNL o majoritate în Parlament, pentru a putea implementa reformele de care are nevoie România” a fost mesajul lui Robert Sighiartău.

Publicitate electorală, material comandat de Partidul Național Liberal, Bistrița-Năsăud, cod mandatar:  11200025 )

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu