Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesajul deputatului Ionuț Simionca la încheierea campaniei electorale (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

La încheierea campaneii electorale deputatul PMP Ionuț Simionca a transmis un mesaj pe facebook alegătorilor săi:
Există momente, precum alegerile din 6 decembrie, când puterea este în mâinile voastre.
Aveți posibilitatea ca, la vot, să îi lăsați în urmă pe politicienii care au frânat dezvoltarea județului nostru urmărindu-și propriile interese și să mergeți mai departe cu cei care luptă pentru voi și pentru Bistrița-Năsăud.
Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în ultimii patru ani. Fără ajutorul dumneavoastră, nu aș fi reușit să promovez proiecte importante pentru noi toți, cum ar fi Legea Autostrăzii Nordului. M-ați motivat să fiu cel mai harnic parlamentar bistrițean și să încerc să depășesc orice obstacole pentru a rezolva problemele pe care mi le-ați semnalat.
Candidez pentru un nou mandat de deputat pe listele #PMP Bistrița-Năsăud, iar misiunea pe care mi-o asum este aceea de a construi un viitor mai bun pentru bistrițeni. Voi face tot ce îmi stă în putere să trecem cu bine peste criza pe care o traversăm, să începem construcția Autostrăzii Nordului, să intrăm pe drumul dezvoltării și al prosperității, să eliminăm privilegiile din politică.
La finalul campaniei, îmi aduc aminte, cu mult drag, de sfaturile pe care mi le-au dat părinții mei când am fost ales prima dată deputat, sfaturi la care și astăzi mă raportez cu smerenie: să nu uiți niciodată de unde ai plecat, să ne faci să fim mândri de tine, să ajuți pe toată lumea, să nu te cerți cu nimeni, să îți respecți cuvântul dat, să fii cinstit și harnic, să lupți pentru lucrurile în care crezi.
Încă o dată, vă sunt recunoscător pentru încredere și încurajări. Vă aștept la vot duminică, în 6 decembrie!

Share.

About Author

Lasă un comentariu