Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident bizar în Budacul de Jos: o mașină s-a răsturnat în șanț iar una din roți a lovit o mașină dintr-o curte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident rutier produs în această dimineață în comuna Budacu de Jos a produs daune colaterale unui sătean. Mașina parcata în curtea unui locuitor din comuna a fost lovită de roata unei alte  mașini implicată într-un accident petrecut în fața casei.

Practic o  mașină care rula pe DJ 173C, pe direcția Bistrița-Buduș, condusă de un bărbat de 34 de ani  a pierdut controlul direcției de deplasare si a intrat în coliziune cu un cap de pod și poarta de acces a unui imobil, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. ”Din impact, o roată a autovehiculului s-a desprins și a fost proiectată în curtea imobilului respectiv, provocând avarii unui autoturism parcat acolo” explică polițiștii o parte din dinamica accidentului.

În privința șoferului ghinionist, un bărbat de 34 de ani acesta avea suspiciune de fractura de bazin, traumatism cranian și traumatism toraco-abdominal. ”A fost stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale” informează ISU BN..

Share.

About Author

Lasă un comentariu