Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul Ioan Turc: ”rezultatele din județ confirmă că PNL e prima opțiune pentru conjudețeni”. PNL a castigat în 13 judete

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc  le-a mulțumit pe pagina sa de facebook locuitorilor din  județ care și-au exercitat dreptul de vot .

”Le mulțumesc tuturor celor care și-au exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare de ieri. Rezultatele în Bistrița-Năsăud au venit să confirme faptul că Partidul Național Liberal reprezintă prima opțiune pentru concitadinii și conjudețenii mei.

Este un vot care ne responsabilizează pe toți și avem obligația de a implementa politicile publice pe care oamenii le așteaptă. Prin efort susținut și solidaritate, vom reuși!” a scris primarul Bistriței pe pagina sa de facebook.

Potrivit rezultatelor date publicității de BEC în județul Bistrița-Năsăud, PNL  a câștigat alegerile parlamentare, cu  32,21% la Senat și 31,15% la Camera Deputaților. PNL s-a impus în alte 12 județe din Transilvania, printre care Maramureș, Bihor, Sălaj, Cluj, Sibiu și Alba dar și în Vrancea, Constanța, Ilfov și Gorj.

Share.

About Author

Lasă un comentariu