Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca, după ce a pierdut deputăția cu mandatul aproape în buzunar: ”Este o mare onoare pentru mine să fiu votat de aproape 11% dintre cei care s-au prezentat la urne.”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Ionuț Simionca a pierdut mandatul de parlamentar după un scor în județ care a fost mai mult decât dublul mediei partidului din țară, însă  PMP a ratat la limită  pragul intrării în Parlament.

Deși a scos aproape 11% în județ, Simionca a stat cu inima strânsă în speranța că finalul numărătorii  la nivel național va ridica partidul peste pragul de 5% necesar intrarii în Parlament.  Abia marți a devenit evident că PMP nu va reuși sa atingă cele 5 procente necesare.

Simionca a acceptat situația când încă numărătoarea nu era complet finalizată și a postat un mesaj în consecință pe facebook: ”Vreau să le mulțumesc bistrițenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o la vot în 6 decembrie. Este o mare onoare pentru mine să fiu votat de aproape 11% dintre cei care s-au prezentat la urne. Am învățat foarte multe lucruri de la fiecare dintre voi, m-ați determinat să fiu un om mai bun și mai performant, să nu mă las intimidat de obstacolele care apar pe parcurs. Votul vostru a făcut posibil ca PMP Bistrița-Năsăud să fie pe primul loc între organizațiile partidului la nivel național. Ce se va întâmpla de aici înainte în politica mare nu mai depinde de mine. Vă asigur însă că voi lupta, și pe mai departe, pentru cauzele bistrițenilor și ale județului Bistrița-Năsăud – pentru dezvoltare și bunăstare. Vă sunt recunoscător pentru această experiență. Încă o dată, vă mulțumesc!” a scris președintele PMP Bistrița-Năsăud pe pagina sa de facebook” .

La anunțarea rezultatelor făcute de BEC după numărarea a 99% din buletinele de vot PMP a ajuns la 4,90% la Senat și 4,78% la Camera Deputaților, însă este imposibil să mai facă pragul electoral.

 

Share.

About Author

2 comentarii

Lasă un comentariu