Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Tragedie la Rebrișoara: un tren a lovit o mașină în care se aflau un bărbat și cele două fetițe ale sale. Bărbatul a murit, copilele foarte grav răniți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident tragic petrecut în această seară în Rebrișoara între o mașină și un tren de marfă s-a soldat cel puțin cu o victimă.

Echipajul de Ambulanță l-a găsit pe șofer mort cu leziuni incompatibile cu viața, iar în mașina zdrobită de tren se aflau încă doi copii în stare de inconștiență, însă cu respirație, precizează ISU Bistrița-Năsăud .

La ora 19,30 echipajele de descarcerare ale ISU lucrau la decuparea fiarelor contorsionate pentru extragerea victimelor

La fața locului pe lângă echipajele de descarcerare și Ambulanța   cu medic au sosit si alte echipaje SMURD , printre care cel de Terapie intensivă pentru a asigura suportul în timpul intervenției de descarcerare și după extragerea victimelor.

UPDATE:

Pompierii au reușit să scoată  copiii, două fetițe de 5  și 6 ani din autoturismul distrus în totalitate după o intervenție contra cronometru. Una din fetiță este inconștientă, cu suspiciune de fractura de baza de craniu . Fetița a fost intubata de către echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD si transportată la Spital.

Cealaltă fetiță a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, asistat de medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean, politraumatizata, cu nivel de conștientă alterat.

”Pentru eliberarea si extragerea victimelor a fost nevoie de  îndepărtarea mai multor elemente de caroserie – stâlpi, portiere, banchete.  Pe timpul extragerii, fetițele au fost monitorizate în permanenta de echipajele de intervenție” a informat ISU BN.

Polițiștii spun că trecerea de  nivel cu calea ferată la care s- petrecut accidentul era semnalizată cu indicator rutier iar impactul s-a produs între masina si un trenul  de marfă care circula pe relația Lunca Ilvei-Cluj.

”Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul” a transmis iPJ..

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu