Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Noii parlamentari de Bistrița-Năsăud primesc mâine certficatele. Vechii parlamentari în funcție până în 21 decembrie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cei șapte noi parlamentari de Bistrița-Năsăud, aleși în urma scrutinului din 6 decembrie își primesc mâine în mod oficial certificatele de membrii ai Legislativului.

Ceremonia este programată oficial joi la Prefectură, de la ora 11,00. Deputații Diana Morar, Robert Sighiartau (PNL), Daniel Suciu și Bogdan Ivan (PSD) și Lorant Sas (USR-PLUS) și senatorii Ovidiu Florean (PNL), Ioan Deneș (PSD) vor primi certificatele care le atestă calitatea de parlamentari din partea președintelui BEJ judecatorul Reghina Berari. Dintre cei 7 parlamentari care au intrat în Noul Legislativ doi sunt la al treilea mandat consecutiv, e vorba de Ioan Deneș și Daniel Suciu (PSD), în timp ce Robert Sighiartau este la al doilea mandat. Ceilalti patru: secretarul de stat de la Ministerul Justiției Diana Morar, managerul Lorant Sas, fostul purtator de cuvant al Consiliului Judetean, Bogdan Ivan si Ovidiu Florean sunt la primul mandat.

Noul Legislativ a fost convocat astăzi prin decret de presedintele Klaus Iohannis pentru întrunire în data de luni, 21 decembrie.

Părăsesc parlamentul: Doina Pană, după 2 mandate consecutive, Cristina Iurișniți(USR) și Ionuț Simionca (PMP) doi dintre cei mai activi parlamentari și senatorul Ioan Simionca (ALDE), unul dintre senatorii cu activitatate cvasinecunoscută alegatorilor .

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu