Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reacții după ce PSD a bătut palma cu PMP-ul la CJ și și-au impus fiecare câte un vicepresedinte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mișcare de forță astăzi în ședința Consiliul Județean Bistrița-Năsăud: consilierii PSD și PMP au parafat noua majoritate din deliberativ după ce și-au împărțit frățește funcțiilor de vicepresedinți.

Acțiunea i-a luat cumva prin surprindere pe liberali, care desi acuzau  în ultima lună PMP că voteaza pe față cu PSD-ul s-au trezit cu proiectul de hotărâre de alegere a vicepresedinților fără preaviz pe ordinea de zi. Liberalii s-au si retras din sedință in semn de protest după anunțul făcut de liderul lor de grup, omul de afaceri Ioan Zagrean, în timp ce  consilierii PSD si PMP si-au văzut nestingheriți de treabă în sala Cinematografului Dacia, devenita sala de sedinta in vremuri de pandemie. Fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar, Camelia Tabara a devenit vicepresedinte CJ din partea PSD iar Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian, cumnatul presedintelui PMP, Ionuț Simionca e vicepreședinte de la PMP.

Florin Moldovan, opozantul presedintelui Radu Moldovan, încă din mandatul trecut  si-a descarcat mânia pe facebook și l-a acuzat pe Simionca cel care a pierdut mandatul de deputat ca și-a promovat rudele pentru a-si asigura continuitate, uitand ce a declamat in campanie și îi prevede sfârșitul politic:   ”Ionuț Simionca, “marele om de dreapta” care flutura peste tot steagul luptei cu ciuma roșie, a găsit oportună susținerea unei majorități în Consiliul Județean alături de PSD, prin care și-a promovat cumnatul în funcția de vicepreședinte, astfel asigurându-și o oarecare continuitate politică după ce a rămas pe dinafara Parlamentului.Luat fiind de val, ‘ilustrul luptător’ a uitat că județul nostru a susținut puternic partidele de dreapta în detrimentul celor de stânga și sunt absolut convins că prin această mișcare Ionuț Simionca va ajunge la coșul de gunoi al politicii bistrițene iar PMP-ul va urma îndeaproape traiectoria pe care a avut-o ALDE.

Liberalul Samuel Coman și el consilier PNL cu mai multe mandate în spate  a scris pe facebook: că PMP și PSD si-au oficializat relația de prietenie binecunoscută:  ”PMP și Psd au făcut publică relația de prietenie din județul Bistrița Năsăud. Astăzi au fost aleși vicepreședinții consiliului județean BN, de la Psd și PMP. Toți consilierii PNL au părăsit sala. Ce bine că PMP nu a intrat în Parlament!!! Noi însă o să vedem încă 4 ani, în Consiliul Județean BN, personajele care au păcălit electoratul de dreapta.

PSD: zi importantă, prima femeie vicepresedinte

Este o zi importantă pentru județul nostru, ziua în care au fost aleși Vicepreședinții …În urma alegerilor, Vicepreședinte din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud va fi dna. Camelia Tabără. Astfel, astăzi devine și o zi istorică, dna Tabără fiind prima femeie Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.” anunță victorios Radu Moldovan pecetluirea noii alianțe. Despre noul său vicepresedinte de la PMP, Radu Moldovan a scris: ” Vicepreședinte al CJBN din partea PMP va fi domnul Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian. O dovadă a colaborării dincolo de culori politice, un parteneriat realizat pentru a transforma proiectele-n fapte” a scris presedintele CJ

 

 

Share.

About Author

2 comentarii

 1. Bravo d-le Simionca .
  Felicitări si treceți la treaba !
  Felicitări pentru Radu Moldova .
  Uniti-va forțele si duceți proiectele la in deplinire.
  Terminati odată cu povestea cu ciuma rosie . În PSD nu sunt tot romani ?
  S-apoi dragi PNL-isti ciocul mic ca pe ciuma rosie numită Crețu cei de la PNL au sustinut-o si i-au asigurat reușită.
  Da , cei din PNL l-au binecuvântat pe Crețu cu al 3 -lea mandat !
  Deci orașul a fost îngropat în datorii cu partii nefunctionale si alte investiții neghioabe fix cu mâna PNL și cu aroganța ,încăpățânare, si prostia lui Crețu.
  Bravo Simionca , bravo Radu Moldovan.
  Precizez ca nu-l cunosc personal pe D-nul Moldovan deci n-am nimic cu PSD.
  Il cunosc din vedere că orice bistritean.
  in politica , daca nu esti la masă, cu siguranță vei fi in meniu . Dacă ai înțeles ceva , chiar si mai târziu, e bine d-le Simionca .
  La treaba.
  Un an nou cu sanatate si numai gânduri bune pentru toti bistritenii indiferent de culoarea politică

Lasă un comentariu