Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Apă meteorică scutură serios bugetul Bistriței. Cu factura lunara de 320 de mii consilierii cer discuții cu Aquabisul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Apa de ploaie cazută pe străzile municipiului  și care ajunge în canalizare a costat  Bistrița numai in octombrie -noiembriepeste  320 de mii de lei, o sumă aparuta pe factura Aquabis, care a trebuit trecuta prin rectificare bugetara discutată joi în Consiliul Local. Iar datoria pentru apa meteorica din 2020 pentru care Aquabis va tăia o nouă factură în decembrie va fi prinsa probabil într- a altă rectificare bugetară.

Valoarea enormă a facturii tăiată de Aquabis a ridicat semne mari de întrebare  în Consiliul Local, atât în comisiile care au precedat ședința cât și în timpul acesteia. Consilierul PMP Oana Sacalean a cerut explicații în plenul sedintei legata de valoarea foarte mare și de modul de calcul.

Dan Sarmasan, directorul economic de la Direcția de Servici Publice a încercat să explice  că factura emisă pentru apa meteorică   este 320 233 lei, ca e aferenta lunilor perioadei . 28 10-3 11,  urmand o noua factura pentru in luna decembrie. și că cantitatea de apa meteorica se stabileste dupa o formula agreata de Aquabis, trecută într-un regulament din 2015.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu