Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele PNL Ioan Turc despre alianța PSD-PMP: ”e o manevră cu cântec de lebădă pentru că PMP a ieșit deja pe usa din dos a politicii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc se arată necruțător cu PMP lui Ionuț Simionca, după ce acesta a bătut palma cu PSD pentru noua alianță pentru Consiliul Județean și și-au împărțit vicepresedintii .

Turc spune că avea suspiciuni că va urma asa ceva și înainte de alegeri și că i s-a confirmat  după ce, a încercat sa facă majoritatea pentru Consiliu Local: ” Despre Ionuț Simionca am înțeles de mult că face jocurile PSD, când a încercat prin orice mijloace, înaintea alegerilor locale, să blocheze constituirea la Bistrița a unei alianțe de dreapta. Aceasta s-a făcut și fără PMP, cu girul electoratului. După scrutin, totul a devenit o certitudine, când deja pesedistul Simionca a refuzat cu obstinație orice acord propus de liberali pentru o alianță majoritară în Consiliul Județean” a scris pe facebook  presedintele PMP Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc crede că alianța cu PSD-ul dar si numirea cumnatului lui Simionca în funcția de vicepresedinte a Consiliului Județean, pe post de ” mâna stanga” nu e de bun augur pentre acesta si partidul său în județ: ”Ca să nu mai existe dubii, mâna dreaptă a PSD, Ionuț Simionca, avea nevoie și de o mână stângă, pe care a găsit-o în persoana cumnatului său Kecskes-Simionca, numit ieri vicepreședinte la Consiliul Județean. O manevră ca un cântec de lebădă, pentru că istoria nu a mai avut răbdare și PMP a ieșit deja pe ușa din dos a politicii fără să mai prindă intrarea in Parlament” a mai scris Ioan Turc.

Share.

About Author

Lasă un comentariu