Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bărbat reîntors din Austria, care trebuia sa ramână în izolare a fost gasit de jandarmi la o Casă de Pariuri. În plus nu avea nici masca pe față

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat întors recent din Austria și care ar fi trebuit să stea acasă în izolare pentru 14 zile,  a fost depistat de o patrulă a jandarmilor  tocmai într-o Casă de Pariuri din Năsăud. În plus bărbatul, care era însoțit de un amic, nu purta masca de protecție  în spațiul închis, nici el și nici cel care îl însoțea.

Potrivit jandarmilor bărbatul a pretins în apărarea sa că nu știa ca trebuie să stea în izolare la revenirea în țară și că nu a știut că încalcă legea. A luat amendă cu dublă măsură: 1000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de carantinare și altă 1000 de lei pentru ca n-a purtat mască în spațiul închis. Și tot 1000 de lei a încasat drept amenda amicul care nici nu el nu purta mască de protectie.

”Reamintim tuturor faptul că nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea COVID – 19 atrage după sine răspunderea contravențională conform legislației legale în vigoare” transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Pe toti diaspo-virusatii astia, nu-i pot urmari autoritatile publice si populatia … decat numai daca se va proceda cum au facut nazistii cu evreii… adica sa le puna O BULINA ROSIE ( DE CEL PUTIN 10 CM DIAMETRU ) IN PIEPT la toti cei confirmati seropozitivi si la toti cei care vin din diaspora…
    – sa-i stie lumea,
    – sa se fereasca de ei ,
    – sa-i izoleze si
    – sa aununte autoritatile cand acestia umbla telelei si aiurea peste tot,
    infectandu-ne cu tot felul de virusi si prostii aduse de rin aceasta ” diaspora “…
    DACA ( BULINA ) O ASCUND VEDERII, SI-O DAU JOS, ORI NU O POARTA, CAND SUNT DEPISTATI SA FIE BAGATI LA ZDUP CEL PUTIN 5 CINCI ANI DE ZILE … ca numai asa vom avea garantia ca astia se vor supune regulilor stricte si le vor respecta .
    Toti astia, in tzara nu contribuie cu absolut nimic la banul public, dar cand se imbolnavesc, imediat fug INAPOI in tzara sa se trateze pe banii nostri publici, ca doara ” ei sunt romani si hau drepturi mancatz.as “… !
    N-O ZIC DIN RAUTATE SI NICI DIN EXTREMISM … CI EFECTIV ASTIA TOTI ISI BAT JOC DE NOI CEI RAMASI AICI… ACASA !

Lasă un comentariu