Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Conducerea PNL a votat în această noapte lista sa de miniștri. Sunt multe nume noi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Biroul Permanent al PNL a decis marți noaptea, prin vot, care sunt cei 9 miniștri care vor ocupa portofoliile care le-au revenit partidului în urma negocierilor cu USR-PLUS și UDMR, după o sedință cu scântei încheiată după miezul nopții.

UPDATE: Presedintele PNL Ludovic Orban a spus în fața ziariștilor, după încheierea sedintei ca a fost o dezbatere animata în care PNL a votat protocolul de colaborare cu partidele și lista de miniștri.

Premierul desemnat Florin Cîțu, care a venit cu propria lista cu nume de miniștri în fața liderilor PNL, susținut de Ludovic Orban a obținut votul după o ședință disputată, în care au exista inclusiv 2 voturi împotrivă și o abținere.

Pe listă sunt multe nume noi față de varianta vehiculată  inițial în presă. Astfel la Ministerul Finanțelor a fost propus  Alexandru Nazare, un fost ministru de la Transporturi, pentru Ministerul Afacerilor Interne numele propus e cel al lui Lucian Bode, fost ministru al transporturilor, la Ministerul Apărării titularul e neschimbat,  fiind păstrat Nicolae Ciucă.  Ministerul Educației ar urma sa-i revină unui fost ministru de la ALDE revenit în PNL,  Sorin Cîmpeanu, pentru o scurtă perioada premier interimar. Pentru Ministerul Energiei a fost votat Virgil Popescu, Ministerul Afacerilor Externe ar rămâne tot la  Bogdan Aurescu la fel și Agricultura la Adrian Oros. La Muncă a fost preferată Raluca Turcan, actualul vicepremier, în locul Violetei Alexandru iar la Ministerul Culturii – PNL va merge tot cu Bogdan Gheorghiu.

Aceasta este lista,  a fost votată, rezultatul îl știți” a comentat premierul desemnat Florin Cîțu care a anunțat ca miercuri candidații pentru funcțiile de ministri vor fi audiați în comisiile parlamentare.

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. No ase dragi HASTAGURI si UDMR – isti … a reusit sa puna PNL-ul ” seaua ” pe voi si sa va ” incalece ” ! Nooo… pentru 4 ani de acuma incolo… MUCLEESSS… !

  2. Domnule prim-minstru, va rugan insistent, acuma ca s-a confirmat guvernul codus de Dvs… FACETI CEVA SI PUNETI ICIORUL IN PRAG LA FARMACIILE ASTEA PARTICULARE DIN ROMANIA … ptr ca EFECTIV BOLNAVII DE CANCER SI DIABET, NU MAI GASESC MEDICAMENTE RIN FARMACII, ptr ca ” afaceristii ” dr.acului… din comertul cu medicamente… efectiv refuza sa mai aduca in tzara agest gen … ptr ca ( chipurile ) nu le sunt lor RENTABILE , crapa-lea-r capul sa le crape de nesi.mtz.itzi… !
    Puneti domnule ordine in farmacii si in spitale, ca stia isi bat joc de noi toti ! Ori aduc in farmacii absolut tot ceea ce trebuie populatiei, ori ANULATI-LE LICENTELE DE FUNCTIONARE SI FACETZI FARMACII EXCLUSIV DE STAT, SUB CONTROLUL guvernului … pentru ca particularii efectiv isi bat joc de noi toti !
    NU NEGLIJATI ACEST ASPECT, CA SI DVS SUNTETI ORI PUTETI FI BOLNAVI SI DEPENDENTI DE ANUMITE LEACURI PE CARE EFECTIV NU LE MAI GASIM PRIN FARMACII, CA FARMACISTII PRIVATI REFUZA SA LE MAI IMPORTE !
    Daca ” ciuma rosie ” a fost surda la strigatul populatiei bolnave, macar dvs. ascultati-ne strigatul disperat !
    Sper ca cineva va citi si acest strigat disperat si-l va aduce la cunostinta celor care acuma se afla la comanda acestei tzari batojocite de toata lumea … !

Lasă un comentariu