Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Restaurantele și cafenelele se redeschid în Bistrița după scăderea incidentei Covid 19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cafenelele și restaurantele din Bistrița se pot redeschide în limita a 30 % din capacitatea interioară, după ce CJSU a anunțat prin intermediul Instituției Prefectului scăderea incidenței cazurilor de CoVid-1sub 3/1000 de locuitori.

Activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura în intervalul  6,00-23,00, oră după care intră în vigoare măsurile specifice stării de alertă/

De asemenea, sunt valabile aceleași reguli și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. “Am reușit după o perioadă destul de lungă să scădem sub pragul de 3 cazuri la 1000 de locuitori, incidență care ne permite să redeschidem restaurantele și cafenelele, dar și alte tipuri de activități economice care timp de câteva luni au fost închise. Suntem totuși cu puțin sub acest prag mai permisiv din punctul de vedere al restricțiilor, astfel că rugămintea mea este să fim în continuare vigilenți, pentru a ne continua drumul spre normalitate, transmite prefectul Stelian Dolha .Măsurile de relaxare a restricțiilor  intră în vigoare în data de 28 decembrie a.c.

”Se respectă în continuare legislația impusă de prelungirea stării de alertă, precum și cea care privește unitățile administrativ-teritoriale cu incidența între 1,5 și 3/1000 de locuitori.” transmite comunicatul de presă.

Sursa foto Digi 24

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu