Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Trei ore a fost blocat luni seara DN17 și o casă a fost avariată după un accident bizar (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drumul DN 17a fost blocat în totalitate luni seara timp de trei ore după ora 21,15 în localitatea Reteag, comuna Petru Rareș după ce două grinzi de beton armat prefabricate, lungi de 15 metri, transportate  de un autotren cu transport agabaritic, au ajuns pe partea carosabilă.

Polițiștii spun că nu există victime din primele informații, însă că traficul a fost deviat în timpul celor trei ore. A fost afectată și o casă în care s-a înfipt una din grinzi după ce a alunecat din autotren. În casa avariată nu locuia nimeni.

Update: la ora 23,00 drumul a fost degajat partial, iar politistii dirijeaza circulația pe un sens de mers,, transmite IJP.

”Drumul Național 17 este blocat total în localitatea Reteag, la Km 11+600m, din cauza unor grinzi din beton care au căzut pe carosabil de pe un trailer, tractat de un cap tractor și care circula pe ruta Dej-Beclean. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș sunt la fața locului până la restabilirea situației și reluarea traficului rutier” transmite IPJ.

Polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Beclean dirijează traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta  Braniștea-Mica-Dej și recomandă tuturor conducătorilor auto această rută alternativă.

Un echipaj de pompieri specializat cu o automacara de la Detasamentul de Pompieri Bistrita a fost direcționat la locul indicat pentru sprijinirea echipelor de intervenție de la locul evenimentului.

UPDATE 22.20: Echipajul de pompieri cu macara lucrează la această oră  (22,20) pentru a îndepărta grinda de beton armat de dimensiuni impresionante care a blocat în întregime DN 17: (VIDEO)

Share.

About Author

Lasă un comentariu