Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Jandarmii au reușit să salveze dintr-un incendiu patru copii si trei adulți din cartierul bistrițean Ștefan cel Mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O patrulă de jandarmi aflată într-o acțiune de patrulare a intervenit luni dimineața în jurul 9,00 la o casă din cartierul Stefan cel Mare, unde izbucnise un incendiu la acoperiș și a reușit să-i scoată nevătămați pe cei patru copii, unul nou născut și trei adulți, aflați în interior.

Fumul dens care ieșea din acoperișul casei n-a fost simțit de locatari, în condițiile în care unii dormeau, însă a fost observat de o jandarmii aflați în patrulare în zonă, care a intervenit promt:  ” Imediat jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobilul respectiv și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane.    Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților. Cel mai mic dintre copii este nou născut și are doar 2 săptămâni” transmite purtătorul de cuvânt al IPJ, Georgeta Cășvan.

Tot jandarmii sunt cei care au cerut intervenția pompierilor pentru stingerea focului.

La momentul sosirii forțelor la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul imobilului. Intervenția a durat aproximativ o oră. Incendiul a fost stins în limitele găsite fără a se propaga la imobilele învecinate. A fost afectat un hol și acoperișul imobilului pe o suprafață de aproximativ 80 mp” transmite ISU Bistrița-Năsăud.

Adulții locuiau  ilegal în acea casă, fiind se pare locatari ai blocurilor sociale din Viișoara, acolo au fost și transportați de jandarmi

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu