Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un angajat de la Aquabis rănit după o explozie produsă într-un canal de alimentare cu apă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O explozie  la o gura de vizitare a  unei canal de alimentare cu apă din apropierea unei stații de gaz din municipiul Bistrița, strada Calea Clujului a rănit grav un angajat al Aquabis.

Victima a fost preluată de echipaj de la SAJ BN, stabilizată și predată unui alt echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, a anunțat ISU. Potrivit primelor informații bărbatul are arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare.

Pompierii militari asigură zona pentru asigurarea masurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații. Deși inițial s-a crezut că explozia s-a produs la u gura de vizitare a unei stații de gaz, ISU informează că s-a produs  într-o gura de vizitare a unui canal de alimentare cu apa, situat în afară spațiului ce aparține stației de gaz.

”La fața locului sunt echipe specializate de la distribuitorul de gaz, echipaje de pompieri și politie pentru a face măsurători specifice în vederea stabilirii unei cauze a deflagrației” a precizat ISU BN.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție victima ar fi angajatul unei societăți de furnizare de apă iar accidentul s-ar fi produs pe când acesta făcea verificări într-un cămin de vizitare ”moment în care s-ar fi produs o explozie”. ”Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă” transmite IPJ.

Directorul Aquabis, Ioan Șandru a confirmat pentru Bistrița Express că este vorba de un angajat al companiei de apă solicitat să intervină la un cămin de alimentare la o societate care a reclamat că nu pot închide apa. Directorul Aquabis, care era în delegație la momentul accidentului spune că nu poate da mai multe informații, dar că nici nu își dă seama încă ce putea genera explozia și că se fac cercetări

Share.

About Author

Lasă un comentariu