Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Amenzi cu duiumul după o petrecere spartă sâmbătă seara de polițiști la Prundu Bârgăului într-o discotecă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au spart sâmbătă noaptea o petrecere cu peste 30 de persoane într-un local tip discotecă din Prundu Bârgăului. Polițiștii din comună sprijiniți de Serviciul Acțiuni Speciale au descins după ora 23,00 în localul a cărui proprietari nu erau la primul incident de acest gen în timpul pandemiei.

35 de amenzi cu totul

În discoteca din Prundul Bârgăului  polițiștii au găsit cu totul 30 de persoane. Fiecare dintre cei gasiți la petrecere au primit  amenzi, în frunte cu administratorul localului-discotecă, o femeie de 36 de ani, care a încasat 2000 de lei.

Interesant este că pe lângă 30 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protectie și de prevenire a efectelor pandemiei au mai fost aplicate încă 5 amenzi ” pentru fapte de altă natură” precizează IJP Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă. Valoarea amenzilor petrecăreților este de 6370 de lei, din care 5500 a fost pentru nerespectarea măsurilor pe perioada stării de alertă . Comunicatul precizează și că proprietara discotecii a fost notificată și în trecut să respecte măsurile de protecție.

Credit foto: Pressm.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu