Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A plouat cu amenzi pentru părăsirea carantinei, lipsa măștii în spațiul public și circulație după ora 23,00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au dat zeci de amenzi în  26 ianuarie celor care au fost prinși în spații publice fără mască, plecați din izolare sau carantină ori surprinși după ora 23,00  pe străzi .

Cu totul amenzile aplicat în ultimele 24 de ore au depășit 11000 de lei. .Din totalul celor  76 de sancțiuni contravenționale, cea mai mare parte au fost aplicate celor care nu purtau mască în public. Este vorba, potrivit IPJ de 56 de sancțiuni, în valoare de 4000 de lei.

Pentru 18 plimbăreți după ora 23,00 explicația furnizată la întâlnirea cu polițiștii n-a convins, așa că au încasat amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație în intervalul orar 23.00-05.00, stabilit în timpul stării de alertă.

Doi tineri, unul din Beclean altul din Prundu Bârgăului n-au luat în serios carantina

O sancțiune în valoare de 5000 lei pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea a fost aplicată unui tânăr de 28 de ani din Beclean, transmite IPJ. Datele sale au fost comunicate Centrului de Conducere si Coordonarea Intervenției. Un altul din Prundu Bârgăului, tot de 28 de ani a primit 1000 de lei amendă pentru  aceleasi fapte. Diferența între amenzi pentru aceeași fapte a determinat-o reacția celor doi în fața polițiștilor dar si contextul diferit al fiecărui caz.

Share.

About Author

Lasă un comentariu