Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un maramureșean amețit de droguri a fost prins conducând pe un bulevard din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr din Maramures a fost oprit în trafic de polițiști  în această  dimineața pe Bulevardul Republicii  în Bistrița în timp ce conducea mașina sub efectul drogurilor. Aparatul drug test a confirmat bănuiala: tânărul de 25 de ani era pozitiv la metamfetamină.

În plus șoferul care gonea prin Bistrița avea în mașina  7 pliculețe de plastic în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie și 4 role din folie pentru rulat țigarete.

”Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta substanțelor psihoactive” transmite politia.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Cititor de Bistrita în

    Infractiunile la legea circulatiei nu se vor sfarsi niciodata, daca nu se aplica dispozitia speciala din Codul Penal Roman, cu confiscarea ” mijloacelor prin care s-a comis ori de care s-a flosit infractorul la comiterea infractiunilor ” . Confiscati-le ma masinile ca aia-i doare cel mai tare, nu amenzile, puscaria sau permisele de condcere. Nu vedeti ce categorie de populatiune avem ?! Degeaba majoritatea au liceul si facultati la ” pune x-ul ” !

Lasă un comentariu